“Handled By is het beste kraamcadeau wat ik mezelf gegeven heb”, schreef Frederique van Visual Marks afgelopen januari over ons. Wij zorgden namelijk dat haar bedrijf door bleef lopen terwijl zij genoot van haar verlof en kraamtijd met haar prachtige dochter. Maar nu Hanneke zelf zwanger is, wie zorgt er dan voor dat Handled By door blijft draaien?

Inmiddels zijn we in de 36e week van de zwangerschap en is Hanneke vanaf deze week met verlof. Wanneer je in loondienst bent, wordt alles eenvoudig voor je geregeld. Je gaat 6 tot 4 weken voor de uitgerekende datum met verlof en 10 tot 12 weken daarna kom je weer gezellig naar je werk! Je loon loopt door, je werk wordt opgepakt door een vervanger en jij kunt heerlijk 16 weken afschakelen.

Veel mensen zijn in de veronderstelling dat wanneer je ondernemer bent je deze ‘luxe’ niet hebt, maar wist je dat dat voor jezelf als ondernemer ook heel goed te regelen is?
Ten eerste kun je een ZEZ (Zwanger en Zelfstandig) uitkering aanvragen die zorgt voor een basisinkomen van 16 weken voor jezelf. Daarnaast kun je natuurlijk je werk overdragen aan een collega-ondernemer of aan jouw teamleden.

Bij Handled By hebben we de luxe dat we inmiddels een heel team om ons heen hebben verzameld, waardoor ieder zijn expertise in kan zetten en het werk door kan blijven draaien. Nicole is het eerste aanspreekpunt voor onze potentiële en bestaande klanten tijdens het verlof van Hanneke en zodra er een opdracht of specifieke vraag binnenkomt waarbij wij de expertise van ons professionele team in kunnen zetten dan kunnen wij onze klanten op die manier perfect helpen. En niet alleen de klant, hierbij is Hanneke natuurlijk ook ontzorgt zodat ze zorgeloos van haar verlof kan genieten.

Wij hebben inmiddels veel ervaring met het opvangen van een verlof bij verschillende organisaties waarbij wij of op locatie of op afstand taken en projecten over hebben genomen. Door onze ervaring en flexibiliteit kunnen wij snel schakelen, dus heb jij vervanging nodig voor een aankomend verlof? Neem contact met ons op, wij denken graag met je mee.

Hartelijke groet,
Team Handled By