Deze reactie krijgen wij geregeld te horen van bedrijven waarbij ondersteuning op kantoor hard nodig is.

Is het vanuit trots dat wij mens het moeilijk vinden om een hulpvraag te stellen? Ik begrijp als geen ander dat je graag je status hoog wilt houden voor de buitenwereld en om aan iedereen te laten zien dat je het allemaal onder controle hebt en alleen wel aan kunt. Maar de realiteit is dat je verdrinkt in alles wat je nog moet doen en dat je in de nacht wakker ligt omdat je niet weet hoe het allemaal gedaan te krijgen.

Ik herken deze (overvolle) mindset als geen ander, sterker nog ik denk dat ik de betekenis van zelfstandigheid en onafhankelijkheid heb uitgevonden. Deze eigenschappen hebben mij ver gebracht en tegelijkertijd ook gestagneerd in mijn groei. Jezelf tot het uiterste pushen om het allemaal zelf voor elkaar te krijgen is niet realistisch, niet lang vol te houden en het brand je letterlijk op.

Jaren geleden ben ik begonnen als ondernemer en ben ik in al deze valkuilen getrapt, mijn natuurlijke houding en mindset waren dan ook dat ik alles zelf kon regelen en zeker geen hulp nodig had. Ik ben heel hard gevallen en gelukkig ook weer opgestaan maar ik was opgebrand. Ik heb de waardevolle les geleerd dat ik op deze manier niet groeide met mijn business en niet als persoon. Ik heb een spiegel voorgehouden gekregen en de inzichten hebben mij teruggebracht naar de basis, ik ben een business & hospitality professional en geen alleskunner. Daar haal ik mijn energie uit en ligt mijn kracht. Het heeft mij laten inzien dat zelfstandigheid niet betekent dat je het alleen hoeft te doen. Vanuit deze inzichten zijn de diensten en het team van Handled By ontstaan, een team van professionals met ieder haar eigen specialisme en expertise, waardoor ik mij kan focussen op waar ik energie van krijg en waar mijn expertise ligt. Maar wel door de inzet van ons team een breed scala aan diensten kunnen bieden.

Een hulpvraag stellen doe ik tegenwoordig met een glimlach. Mijn advies aan iedereen is dan ook, is het een chaos in jouw hoofd en heb je teveel werk en/of projecten liggen, wil jij je weer kunnen focussen op jouw core business en de overige werkzaamheden laten uitvoeren door professionals die jou graag adviseren en helpen bij de uitvoer? Wij staan voor je klaar om je tijdelijk te ondersteunen en zijn flexibel inzetbaar vanaf 4 uur per week.

Wij weten als geen ander wat jij nodig hebt en geven jouw bedrijf nét wat het op dit moment nodig heeft.

Ik nodig je graag uit om de hulpvraag te gaan stellen.

Hartelijke groet,
Hanneke