Een plek waar je je thuis voelt, waar vrolijkheid, passie én vakmanschap samen komen. Waarvan wij hopen dat onze locatie een glimlach op jullie gelaat zullen brengen en ”happy thoughts” achterlaat.

2,5 jaar geleden ben ik de trotse eigenaar samen met mijn man Joris geworden van onze unieke woning in het mooiste land, ’s-Graveland. Een voormalige basisschool tegenover de bossen van Natuurmonumenten en met een heerlijke plek aan het water. In ons huis kom je tot rust en word je geïnspireerd door zijn geschiedenis. Onze prachtige woning heeft vier ‘lokalen’ waarbij de indeling van de oude school zoveel mogelijk intact is gebleven. Op de begane grond is een gezellige leefruimte die zich goed leent voor een vergadering tot 6 personen en op de 2e verdieping tot 12 personen.

Alles kwam een aantal jaar geleden bij elkaar, de diensten van Handled By in combinatie met de verhuur van onze eigen unieke vergaderlocatie in een huiselijke setting. Mensen inspireren, een warme herinnering, fijne beleving geven en zorgen dat het ze aan niks ontbreekt. Het is naast mijn voorliefde voor hospitality ook waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Een plek waar wij hebben gekozen voor “old school” vergaderen, waarbij we geen beamers en schermen hebben. Bij ons ga je met elkaar aan tafel en in gesprek, luister je naar elkaar en ben je voor een dag of meerdere dagen even weg van alle elektronische devices.

Een toepassende quote voor onze vergaderlocatie, voormalige basisschool is dan ook;
Cherish the child in you as long as possible. Playing helps you with that. Keep the elektronic devices away as long as possible. There will be plenty time to explore them.

Ik weet als geen ander dat een inspirerende omgeving verruimend werkt voor je brein, je uit je vertrouwde comfortzone haalt en helpt bij het creatieve proces. Daarnaast is een plek waar je je welkom en op je gemak voelt, met lekker eten en waar er goed voor je gezorgd wordt dé meest ideale mix om te mogen ervaren tijdens een vergadering, off-site of training. Een host die snapt wat jij nodig hebt om er een geslaagde dag van te maken, die meedenkt en flexibel is. Al deze elementen op 1 plek is uniek te noemen, maar ze bestaan zeker! En als ik deze elementen in mijn dagelijks leven op 1 plek tegenkom dan ben ik een klant voor “lifetime”! Dit gevoel & deze mix van elementen bieden wij op het Noordereinde in ’s-Graveland. Alles wordt voor je geregeld, zodat jij je alleen maar op de dag zelf hoeft te focussen.

Geniet tussendoor van de natuur en loop binnen 2 minuten de bossen van Natuurmonumenten in of sluit af met een vaartocht over de Loosdrechtse Plassen, een sportieve work-out door te gaan suppen op de Vuntus of een feestelijke borrel bij ons op locatie.

Meer sfeer proeven? Je bent meer dan welkom.

Warme groet,
Hanneke