Herken jij dat ook dat je uitkijkt naar je vakantie? Eindelijk even niks te hoeven en je werk op kantoor kunnen laten, maar dat de weken voordat je eindelijk heerlijk aan het strand ligt erg stressvol en druk zijn? En je tijdens je vakantie toch nog even je mail checkt?

Snel nog je mailbox leegmaken, een collega die nog een afspraak met je wil maken voordat je 3 weken weg bent, je boekhouding moet nog bijgewerkt worden. Zal ik nog even doorgaan of zal ik de keuze maken om hierbij te stoppen met de opsomming? Want je bent met mij eens dat dit een uitputtingsslag is toch?

Goed nieuws, want je hebt een keuze om het dit jaar echt anders aan te gaan pakken, zodat je met een rustig gevoel op vakantie gaat. Niet eerst een week hoeft bij te komen van de weken voordat de vakantie daadwerkelijk begonnen is. Dit kan echt anders om met minder stress op vakantie te gaan. Stressklachten ontstaan als je onvoldoende rust krijgt om van inspanning te herstellen. Belangrijk is om goed voorbereid op vakantie te gaan dat geeft rust en ruimte, waardoor je ook nieuwe energie hebt voor creativiteit en om nieuwe ideeën te bedenken en te ontwikkelen.

Hoe fijn is het om de laatste dagen voor je vakantie op een rustige en ontspannen manier je werk over te kunnen dragen? Dat tijdens jouw vakantie alles gewoon doorloopt, je klanten te woord worden gestaan en dat je na jouw vakantie niet gelijk overspoeld wordt met werk, maar je ontspannen “mood” nog wat langer kunt behouden. Wij weten uit ervaring dat je ook echt alles even kunt loslaten en genieten als je weet dat het werk in goede handen achter blijft. De professionals van Handled By hebben veel ervaring met (tijdelijk) werk om taken uit handen te nemen, sturen waar nodig bij en lossen zaken voor je op! Bel ons om te bekijken waar wij je bij kunnen helpen, dan heb je de eerste stap al gezet naar een onbezorgde vakantie.

Ik wens je een mooie zomer!

Zonnige groet,
Monique