We zijn aangekomen in het laatste kwartaal van 2021, als de zomer eenmaal zijn retour heeft aangekondigd dan treedt de herfst al heel snel ons land binnen. De tijd om te reflecteren en naar binnen te keren, zowel bij jezelf als ook de gezelligheid van een warme en huiselijke sfeer op te zoeken. De tijd om borrels te organiseren en bij te praten met elkaar, plannen te maken voor komend jaar, plannen te maken voor de feestdagen en je team en relaties uit te nodigen om ze te bedanken.

Voor ons is het ook de tijd van het jaar om mee te denken met onze klanten over de kerstgeschenken, borrels en etentjes te organiseren voor medewerkers en relaties en deze te faciliteren en te verzorgen. De eerste reserveringen voor het laatste kwartaal staan alweer gepland op onze locatie in ’s-Graveland. Iedereen heeft behoefte om het jaar goed af te sluiten, vooruit te kijken naar een nieuw jaar, plannen te bespreken en het glas met elkaar te heffen. Wij verwelkomen jullie graag voor een meeting in onze huiselijke setting, voor de uitgebreide borrel, kookworkshop of een heerlijke lunch. Alles is bespreekbaar en wij maken er graag een feest van en zorgen ervoor dat alles is geregeld, zodat jij je volledig kan richten op jouw genodigden.

Je mag altijd contact met mij opnemen via hanneke@handled-by.nl

Warme groet,
Hanneke ​