De mensen die mij kennen weten dat interieurstyling al jaren een hele grote passie voor mij is. Na veel wikken en wegen (ik ben een echte weegschaal) heb ik besloten mij niet langer tegen te laten houden door mijzelf en de sprong te wagen om naast Handled By een interieur bedrijf op te gaan zetten. De afspraak bij de kvk staat gepland en dan is YOYHA Interior een feit. Ik ben begonnen met een opleiding Binnenhuisarchitectuur en in de avonden en in de weekenden ben ik weer aan de studie.

Tuurlijk denk ik ook af en toe “Hanneke hoe ga je dit allemaal doen en neem je niet te veel hooi op je vork?” Mijn werk als interim office professional via Handled By, YOYHA Interior opzetten en uitbreiden, stylingopdrachten uitvoeren, studie binnenhuisarchitectuur, tijd voor mijn gezin, vrienden en familie en heel belangrijk tijd voor mezelf. Het gaat mij eigenlijk heel goed af mag ik bekennen, omdat ik kies om te doen waar ik energie van krijg en in een goede flow zit. Structuur aanbrengen in je dag planning is hierin heel belangrijk om veel gedaan te krijgen én hierdoor heb ik zelfs nog tijd voor ad hoc werkzaamheden en geniet ik van mijn quilty pleasure…cappuccino havermelk in één van mijn favoriete koffiezaakjes.

Mijn advies is om je niet te laten ontmoedigen door jezelf en te gaan doen waar je energie van krijgt!

Je mag altijd contact met mij opnemen via hanneke@handled-by.nl

Hartelijke groet,
Hanneke ​