Evenementen & Styling

Ervaren professionals met ieder een eigen expertise die alles voor jou regelen, taken van je overnemen, ondersteunen en adviseren over efficiënt werken en timemanagement.

Het team van HANDLED BY

Hanneke

Eigenwijs en eigenzinnig; woorden die Hanneke typeren. Hanneke is al jaren ondernemer en haar doorzettingsvermogen en doortastendheid heeft haar al ver gebracht.

 

Nicole

Nicole is vooruitstrevend, denkt tien stappen vooruit en zet door. Als zorgzaam type zorgt Nicole er voor dat niemand iets te kort komt!

Irene

Om onze klanten nog beter te ontzorgen op het gebied van reizen zijn we heel blij dat Irene als TRAVEL professional is toegevoegd aan ons team!

Lees over Hanneke

Voor Hanneke geldt: ‘dat kan ik zelf beter’ en dat zie je in haar werk terug. Details, perfectie… het moet kloppen. Ontzorgen, maar ook meedenken. Hanneke is een kei op zakelijk vlak en denkt graag met je mee wanneer het aankomt op zakelijke keuzes maken. Ze herkent de valkuilen als ondernemer, houdt een spiegel voor en zorgt samen voor een passende zakelijke keuze. Dat draagt bij aan groei van het bedrijf en houdt de ondernemer scherp.

Hanneke heeft lange tijd in de reisbranche gewerkt. Regelen van de perfecte reis was altijd weer een uitdaging. Toch wilde Hanneke meer regelen dan alleen de reizen en zo ontstond ‘de Geregelde Zaak’. Met ‘de Geregelde Zaak’ heeft Hanneke zich jaren ingezet als eventmanager, projectleider, coach en manager bij projecten binnen de evenementenbranche, reiswereld en het onderwijs.

Hanneke woont, samen met haar man en zijn dochters, in een prachtige oude school in ’s-Graveland. Deze oude school is tevens de uitvalsbasis voor HANDLED BY en wordt verhuurd als locatie voor workshops, events en vergaderruimtes.

Na een dag hard werken vind je Hanneke in de boksring, waar ze al haar energie kwijt kan tijdens een potje kickboksen. Daar wordt ze echt blij van! Weet je waar ze ook blij van wordt? Van bloemen! Er staat altijd een verse bos bloemen bij ons op kantoor. Tsjah… de details he ;-).

Lees over Nicole

Geboren in de Achterhoek en opgegroeid met de mentaliteit ‘Gas erop en gaan!’, voor Nicole is niets te gek:

Hard werken is met de paplepel in gegoten en er zijn dan ook al diverse (bij)banen gepasseerd. Gestart in het speciaal onderwijs werd het na zeven jaar tijd om iets anders te gaan doen. Na het speciaal onderwijs volgde een projectmanagementfunctie in de hospitalitybranche, waarna Nicole via een klant van dat bedrijf belandde in de horeca. Hier heeft zij twee horecazaken helpen opzetten en is zij operationeel manager geweest van vijf horecazaken. Toch bleef er een innerlijke drive om meer te doen wat echt bij Nicole past: ontzorgen; voor andere mensen zorgen, helpen, regelen, organiseren…. Nicole volgde haar gevoel, berichtte Hanneke en startte een business als Personal Assistant!

Tegenwoordig vind je Nicole niet meer tussen de koeien in de Achterhoek, maar tussen de dolfijnen in Harderwijk waar ze woont met haar man en zijn twee kinderen. Nicole kun je wakker maken voor spontane leuke uitstapjes en M&M’s (niet perse in die volgorde ;-)). Regelmatig trekt ze er op uit om de wereld te ontdekken en nieuwe inspiratie op te doen. Dat houdt haar creatief en scherp, even opladen in de natuur, waar de Veluwe uiteraard een prachtige plek voor is!

Nicole is sterk in het aanbrengen van structuur, het opstarten van projecten en is de creatieve van de twee. Overal zijn oplossingen en met haar enorme dosis energie en enthousiasme vliegt ze de taken aan. Hoe meer chaos, hoe beter; Nicole regelt het!

Lees over Irene

Irene ontzorgt je in al je vragen over jouw zakelijke of privereis. In tegenstelling tot Hanneke en Nicole zit zij wel tot laat in de avond met de laptop op schoot om nog de laatste dingen voor haar vertrekkende klanten te regelen. Irene deelt met jou haar passie en regelt het voor je.

Wil je de meest unieke en eigenwijze reis die er is? Dan ben je bij Irene aan het goede adres!

Irene is een Amsterdamse, maar heeft het Brabantse gezellige leven volledig omarmd. Haar hart ligt bij beiden dus ze is dan ook maar al te blij als ze voor haar reizen weer even terug mag naar Amsterdam. Irene geniet van het leven, pakt de kansen met beiden handen aan. Ze gaat gerust nog even na een reistrip met klanten het terras op om lekker na te kletsen!

Van het vinden van de beste prijs voor een vliegticket, tot persoonlijke maatreizen met privéchauffeur, Irene regelt het Op ieder gewenst moment, 7 dagen per week.

Irene reist zelf ook graag en door haar uitgebreide reiservaring weet ze precies welke ingrediënten jouw reis tot de meest ultieme ervaring maken. Ze weet hoe het is om het vliegtuig uit te stappen en Afrika voor het eerst te ruiken. Hoe onvoorstelbaar groen de rijstvelden op Bali zijn. En hoe sereen de stilte is in het Himalaya gebergte. Yoga beoefenen in een luxe spa in India, romantiek in een schattige B&B op het Zweedse platteland, met een husky slede door Lapland trekken, ze heeft het allemaal ervaren en daar wil ze jou van mee laten genieten!

Style mijn woning!