Interieuradvies & Styling

 

 

Neem contact op

Door het creëren van unieke interieurs willen wij jouw levensverhaal vertellen zodat jij jouw verhaal kunt delen met de mensen om jou heen. Tell your own story!. 

We willen een warme en persoonlijke omgeving creëren voor iedereen en onze joy voor interieurs met zoveel mogelijk mensen delen, zodat ze deel uitmaken van onze visie. Door het creëren van unieke interieurs willen wij jouw levensverhaal vertellen zodat jij jouw verhaal kunt delen met de mensen om jou heen. Tell your own story!

Zintuigen worden geprikkeld
Wij durven stijlen met elkaar te combineren, waardoor er een uniekeeigentijdse en wijze sfeer ontstaat. Accessoires en meubelen durven weghalen,toevoegen of hergebruiken. waardoor een vernieuwd interieur ontstaat.

Oog voor detail, sfeer en unieke interieurcombinaties
Een interieur creëren waarin jij je echt thuis voelt en tot rust komt. Wij geven vanuit ons interieuradviesbureau met liefde voor ons vak interieuradvies passend bij jouw wensen.

Wij zijn gespecialiseerd in interieuradvies, kleuradvies, interieurstyling, verkoopstyling én ook schilderwerk en traprenovatie. Wij creëren meerwaarde door de juiste styling en finishing touch door te voeren.

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen, stuur ons een mail naar interior@yoyha.nl of hanneke@ handled-by.nl

Interieurstyling van jouw werkplek, kantoor, woning of horecazaak afgestemd op jouw unieke wensen
Wij zijn interieurstyling gaan toepassen in verschillende kantoren, horecazaken en woningen, vanuit de kennis en expertise van Hanneke. Zij heeft jaren ervaring met interieurstyling en re-styling van appartementen in Amsterdam tot aan horecazaken. Haar woning en tevens unieke vergaderlocatie is een inspiratie voor velen. Een ge-restylde of vernieuwe werkplek of woning waar je nieuwe energie op doet! Ook dit is zorgen dat werkzaamheden en projecten worden uitgevoerd en dat onze klanten zich kunnen focussen op hun core business.   

 

Van schilderen tot aan de styling
Wij vinden het geweldig om niet de trends 1 op 1 door te voeren, maar te kijken wat voor uitstraling jouw kantoor, woning of horecazaak heeft, te luisteren naar jouw wensen, te kijken wat bij jouw past, waar jij je fijn bij voelt. Wij kennen de leukste adressen om mooie accessoires en meubels te kopen en door verschillende stylen met elkaar te mixen en iets unieks toe te voegen door bijvoorbeeld zelf lampen te maken creëer je jouw unieke environment en plek op deze wereld.

ik wil graag meer weten over interieuradvies & Styling