Interieuradvies & Styling

 

 

Neem contact op

Wij voegen gevoel en sfeer aan een interieur toe. Van kleurstelling tot hoe je de ruimte het beste kunt indelen, laat je adviseren en inspireren. 

Creëer jouw unieke environment
Het geven van interieuradvies is ontstaan doordat wij graag willen leven en werken in een omgeving (environment) waar wij ons senang voelen, veilig en geborgen, waar wij tot rust komen en warmte uitstraalt. Door ons werk komen wij op veel verschillende (flex) werkplekken en kantoren en krijgen we geregeld de vraag wat er ontbreekt op kantoor of aan verbetering toe is. Door relatief kleine aanpassingen door te  voeren, denk aan andere accessoires, nieuw kleurpalet op de muur, planten toe te voegen, andere indeling of nieuwe verlichting maken al snel een groot verschil.

Interieurstyling van jouw werkplek, kantoor, woning of horecazaak afgestemd op jouw unieke wensen
Wij zijn interieurstyling gaan toepassen in verschillende kantoren, horecazaken en woningen, vanuit de kennis en expertise van Hanneke. Zij heeft jaren ervaring met interieurstyling en re-styling van appartementen in Amsterdam tot aan horecazaken. Haar woning en tevens unieke vergaderlocatie is een inspiratie voor velen. Een ge-restylde of vernieuwe werkplek of woning waar je nieuwe energie op doet! Ook dit is zorgen dat werkzaamheden en projecten worden uitgevoerd en dat onze klanten zich kunnen focussen op hun core business.   

 

Van schilderen tot aan de styling
Wij vinden het geweldig om niet de trends 1 op 1 door te voeren, maar te kijken wat voor uitstraling jouw kantoor, woning of horecazaak heeft, te luisteren naar jouw wensen, te kijken wat bij jouw past, waar jij je fijn bij voelt. Wij kennen de leukste adressen om mooie accessoires en meubels te kopen en door verschillende stylen met elkaar te mixen en iets unieks toe te voegen door bijvoorbeeld zelf lampen te maken creëer je jouw unieke environment en plek op deze wereld.

ik wil graag meer weten over interieuradvies & Styling