Ondersteuning Office Professionals

 

 

Neem contact op

 

Ondernemen zorgt voor veel uitdagingen. Een daarvan is de groei van je onderneming. Om te kunnen groeien, is een stevig fundament van essentieel belang. Dit begint met een gestructureerde front & backoffice.

Groei door onze inspanning!
Wij zorgen voor groei en continuïteit door jouwbedrijf nét te geven wat het op dit moment nodig heeft.

 

Ondersteuning van ervaren en flexibele office professionals
Ben je tijdelijk of voor langere tijd op zoek naar professionele ondersteuning?

Door extra drukte, door afwezigheid van je vaste medewerker of ben je toe aan de volgende stap, maar is het aannemen van personeel nog een brug te ver en wil je tijdelijk de flexibiliteit van een ervaren professional?

Krijgt jouw bedrijf ineens veel opdrachten, waardoor het kantoorwerk stagneert? Heb je tijdelijk meer administratieve of secretariële werkzaamheden omdat jouw bedrijf groeit of zich op andere projecten richt? Wij zorgen dat de werkzaamheden door blijven gaan.

 

Wij nemen graag jouw (tijdrovende) werkzaamheden uit handen
Door onze ruime ervaring als officemanager, (directie) secretaresse, management assistent en personal assistent bieden wij ondersteuning op maat en kunnen wij ons uitstekend verplaatsen in jouw wensen. Wij geven jouw bedrijf nét wat het op dit moment nodig heeft en zijn al inzetbaar vanaf 4 uur per week.

Wij nemen graag jouw (tijdrovende) werkzaamheden uit handen en zorgen dat taken niet langer meer worden uitgesteld maar echt worden geregeld vanuit ons kantoor of indien gewenst bij jouw op locatie.

ik wil hier graag meer over weten