Online marketing & social media

 

 

Neem contact op

Ondernemen zorgt voor heel veel uitdagingen. Een daarvan is de online groei van je onderneming. Om online te kunnen groeien, is een stevig fundament van essentieel belang. Dit begint met een online marketingstrategie.

Online marketingstrategie
Een online marketingstrategie begint altijd met een inventarisatie. Hoe ziet jouw customer journey (klantreis) eruit? Welke doelstellingen zijn er en hoe kan een online marketingstrategie bijdragen aan deze doelstellingen? Samen doorlopen we jouw customer journey en bespreken we wat we gaan doen om jouw doelen te behalen.

Contentmarketing
Opvallen met online content, dat wil je toch ook? Maar hoe pak je dat aan?
Hoe verhoog je jouw vindbaarheid en naamsbekendheid met unieke content?
Hoe zorg je voor conversie en kwalitatieve leads?

We brengen jouw doelgroep en contentstrategie in kaart en ontwikkelen een op maat contentplan voor jouw onderneming. Deze is gekoppeld aan de customer journey van jouw klanten. Elke fase in de klantreis koppelen we aan de juiste content die we vervolgens op het juiste moment richting jouw doelgroep communiceren.

Social media marketing
Social media marketing is onmisbaar in je strategie. Bij social media marketing komt meer kijken dan alleen adverteren. Je social media strategie bestaat uit drie onderdelen: content, interactie en advertising. Door middel van het creëren van de juiste content, organisch en betaald, bereik je jouw doelgroep. Vervolgens ga je het gesprek met hen aan, dit is de interactie.

Door de inzet van deze drie onderdelen, kun je je merk laten groeien.
De content- en interactiestrategie vormen niet alleen de basis voor je advertisingstrategie, maar zijn ook bepalend voor je organische groei, ofwel de groei die zonder advertising plaatsvindt. Meer weten?

ik wil hier graag meer over weten