Wij zijn er voor jou!

Graag stellen wij ons aan jou voor!
Neem Contact op

Van ondersteuning in backoffice en frontoffice tot en met communicatie en (online) marketing. Van inrichting van jouw kantoor tot hospitality op locatie. Wij maken het verschil door onze diensten op een hoog niveau uit te voeren met altijd onze bevlogen en betrokkenheid!

Onze Missie en visie 

Groei door onze inspanning!

De passie en fascinatie van Hanneke voor eerlijke, oprechte gastvrijheid en onderscheidende gastvrijheidsbeleving is ontstaan door waar ze ook komt te letten op hoe gastvrij ze behandelt en te woord gestaan wordt. Alles draait om mensen en de aandacht die je ze geeft, ze te laten voelen dat ze gezien en gehoord worden en dat wordt helaas nog wel eens vergeten kwam ze achter. Alles kan ogenschijnlijk kloppen, maar als de gastvrijheidsbeleving en dienstverlening te wensen overlaten dan maak je geen onuitwisbare indruk. Uit haar passie zijn de missie en visie van Handled By ontstaan om de dienstverlening en hospitality naar een next level te brengen, want een excellente service zorgt voor blije en terugkerende gezichten. De drive om het servicelevel van elke organisatie, event, bedrijfsfeest of privé aangelegenheid omhoog te brengen is een belangrijk ingrediënt om uit te blinken. 

Laat de werkzaamheden en projecten los en laat ons je van dienst zijn. Met onze flexibele oplossingen geven wij je bedrijf nét wat het op dit moment nodig heeft. Wij nemen het werk uit handen en zijn er voor je. Fysiek op afstand, maar gevoelsmatig heel dichtbij of gewenst bij jou op locatie.

Om het goed te doen hoef je niet altijd groots te denken, want vaak maken de kleine details al een groot verschil.

 

Wij stellen ons graag aan je voor!

Hanneke, Business & Hospitality Professional

Hospitality next level dat is Hanneke. Ze is al jaren ondernemer en haar doorzettingsvermogen en doortastendheid heeft haar al ver gebracht. De missie en visie van Handled By zijn ontstaan door haar persoonlijke ervaringen.

Lees over Hanneke

De passie en fascinatie van Hanneke voor eerlijke, oprechte gastvrijheid en onderscheidende gastvrijheidsbeleving is ontstaan door waar ze ook komt te letten op hoe gastvrij ze behandelt en te woord gestaan wordt. Alles draait om mensen en de aandacht die je ze geeft, ze te laten voelen dat ze gezien en gehoord worden en dat is voor haar ontzettend belangrijk. Hanneke herkent de valkuilen als ondernemer, denkt graag met je mee en voert ook de plannen samen met haar professionele team uit. Daarbij draagt ze graag bij aan de groei van een bedrijf en houdt ze de ondernemer scherp.

Hanneke heeft haar studie afgerond in de hospitality en reisbranche. Regelen en organiseren van grote events en reizen overal ter wereld was geweldig om te doen. Daarnaast heeft ze jaren ervaring als eventmanager, projectleider, projectcoach en projectmanager en is interieurstyling een tweede natuur voor haar en richt ze geregeld kantoorpanden en particuliere woningen in.

Hanneke woont, samen met haar man, zoontje en twee bonusdochters in een prachtige unieke voormalige basisschool in ‘t Gooi. Deze stijlvolle en bijzondere oude school is tevens de uitvalsbasis voor het team van Handled By en wordt verhuurd als locatie voor trainingen en vergaderingen in een huiselijke setting. Vanzelfsprekend in deze is dat Hanneke zelf de gastvrouw is en zorgt dat het niemand aan iets ontbreekt.

In haar vrije tijd vind je haar vaak in het bos of op het strand. Lange wandelingen maken in de natuur geven Hanneke de rust die ze als geen ander nodig heeft. Thuiskomen en een huis vol vrienden en familie aantreffen met elkaar borrelen, koken, eten en mooie verhalen uitwisselen zijn haar ultieme geluksmomenten.

Annemieke, Office Professional

Annemieke is onze office professional en persoonlijke planner. Zij regelt jouw persoonlijke leven; je verhuizing, je dagelijkse structuur en planning. Met haar directe manier van aanpak is ze een echte motivator en altijd met een grote glimlach!

Lees over Annemieke

Annemieke is van de plannen. Als dochter uit een ondernemersgezin kon het dan ook bijna niet anders dat ook zij de kant van het ondernemerschap is uitgegaan. Resoluut en direct, maar altijd met een glimlach, wist zij als klein meisje al de juiste keuze te maken als ze weer eens mee mocht op inkoop.

Na eerst jaren met groot plezier in de reisbranche gewerkt te hebben (zakenreizen-en incentives) en voor die tijd al heel hip, ook de mogelijkheid kreeg om thuis te werken.

Het mooiste compliment was wel, dat een zeer veeleisende zakenklant, voor wie werktijd niet aan de orde was, aangaf dat hij haar werkhouding en flexibele opstelling gedurende de tijd als zeer professioneel had ervaren en hem over de streep had getrokken om dit fenomeen ook binnen zijn bedrijf te introduceren. “Bij jou merk je niet of je op kantoor zit of thuis aan het werk bent”

Hoe? Nou gewoon, thuis en online, vanuit mijn kantoor thuis, terwijl het gezinsleven met twee jonge kinderen doordraaide. Die roze bril was ook echt wel eens flink beslagen als de Maxicosi op tafel stond en er ondertussen een deadline gehaald moest worden.

Toen nummer drie zich aandiende, dacht zij dat ze het zelf ook wel kon en waagde ze de stap naar het eigen ondernemerschap door alle ervaringen van de afgelopen jaren te bundelen tot een totaalconcept. (Online) Business en Lifestyle support.

Door haar jarenlange ervaring als office support professional is haar niets te gek en een plan met deze planner is zo gemaakt, waarbij het resolute en directe van vroeger aangevuld is met kritisch, doortastend en levenservaring, waarbij er voor een oplossing fluitend een stapje harder gerend wordt.

Want Remember, nothing is impossible!  

Chantal, (Online) Marketing Professional

Chantal werkt ruim 15 jaar in de marketing- en communicatiebranche. De afgelopen jaren heeft ze zich gespecialiseerd in online marketing en social media. Chantal maakt van jouw online wereld een succes!

Lees over Chantal
Chantal werkt ruim 15 jaar in de marketing- en communicatiebranche. De afgelopen jaren heeft ze zich gespecialiseerd in online marketing en social media. Haar kennis en expertise heeft ze bij verschillende organisaties ingezet. Maar ze wilde meer! Haar doel is om meer ondernemers te helpen met de groei van hun bedrijf. Ben je klaar om marketing en social media een serieuze rol te geven in je bedrijf? Volgens een strategie, een plan? Op een manier die bij jou past? Samen met jou zet Chantal de stappen die nodig zijn om jouw bedrijf te laten shinen!
 
Chantal woont samen met haar man en twee kinderen in Amersfoort. Naast het ondernemen is ze een fanatieke bootcamper. Hier kan ze haar energie kwijt en kan ze zich weer volledig opladen. Ook is ze een echte interieurfreak. Regelmatig staat er wel weer iets nieuws in huis. Ze volgt regelmatig trainingen om haar kennis up-to-date te houden om online succesvol te zijn en te blijven.
 
“Wanneer wij samenwerken is jóuw online succes ons gezamenlijk doel!”

Quirine, office professional

Quirine is recent aangesloten bij ons team en is al jaren werkzaam als office professional. Ze heeft ervaring in diverse branches en voelt zich snel op haar gemak binnen een nieuwe werkplek.

Lees over Quirine

Voor Quirine is geen enkele werkzaamheid teveel gevraagd. Iets niet weten is voor Quirine onmogelijk en als het voorkomt dan gaat ze zich er een avond in verdiepen, zodat ze er mee aan de slag kan. Zo is Q (zoals de meeste haar noemen) inmiddels bekend met salarisadministratie, financiële administratie, ICT, HR/Personeel, verzekeringen, vergunningen, customer service and so on….

Quirine komt net als onze andere office professionals uit een ondernemersgezin. Zij weet niet beter dan dat werken altijd en overal kan. Van jongs af aan zag zij hoe haar ouders hun persoonlijke leven combineerde met hun werkleven op welke plek dan ook. Op vakantie? Geen probleem, de laptop gaat gewoon mee.

Sinds april 2020 is zij moeder geworden van haar dochter Jones. Het moederschap heeft haar visie op werken verandert in een positieve zin. Ze is nog beter geworden in het plannen van werkzaamheden en multitasking.

Samen met haar dochter en man woont ze in Amsterdam Buitenveldert waar ze  geniet van haar gezinsleven. Ze is dan ook vaak te vinden in het centrum van Amsterdam in één van haar favoriete restaurants.

Monique, Office professional

Monique zorgt ervoor, in de breedste zin van het woord, dat de persoon waarvoor ze werkt, optimaal kan functioneren en zich geen zorgen hoeft te maken om tijdrovende bijzaken.

Lees over Monique

Monique zorgt ervoor, in de breedste zin van het woord, dat de persoon waarvoor ze werkt, optimaal kan functioneren en zich geen zorgen hoeft te maken om tijdrovende bijzaken.

Zo assisteert zij als allrounder haar klant bij de dagelijkse bezigheden of werkzaamheden. Dit kan variëren van administratieve werkzaamheden o.a. versturen van mailingen via Mailchimp, financiële administratie, agenda- en mailbeheer, optimaliseren van administratieve processen tot het regelen en assisteren van allerlei voorkomende taken binnen het officemanagement.

Monique komt uit een ondernemersgezin en is opgevoed met ouderwetse betrokkenheid. Een echte aanpakker, die met de juiste dosis energie, flexibiliteit en enthousiasme een positieve werkomgeving weet te creëren voor zowel haar omgeving als voor haarzelf. Haar bevlogenheid, ruime kennis en vele vaardigheden zet ze graag in om anderen op een gastvrije en dienstverlenende wijze te ondersteunen en te benaderen. Monique houdt, naast hard werken, van het bourgondische leven, iedereen is welkom bij haar thuis en voor iedereen is er altijd wat te drinken en te eten. Ontspanning vindt ze ook op de tennisbaan, tijdens het skiën en zeilen. Ze heeft een zeilboot die van haar ouders is geweest en waarmee ze ook solo zeilt. Niet zo heel vreemd dat ze in Harderwijk aan het water woont samen met Cor en haar zoon.

 

ik wil groeien door jullie inspanningen!