Het team van HANDLED BY is er voor jou!

Graag stellen wij ons aan jou voor!
Neem Contact op

Ervaren professionals met ieder een eigen expertise die alles voor jou regelen, taken van je overnemen, ondersteunen en adviseren over efficiënt werken en timemanagement.

Het ontstaan van HANDLED BY

Regelen, ontzorgen, organiseren… doen waar ons hart ligt!

Wist je dat wij elkaar via LinkedIn kennen?
Hanneke had al een aantal jaren een eigen bedrijf ‘de Geregelde Zaak’ en kwam daarbij voorbij op de tijdlijn van Nicole. Nadat Nicole haar baan op had gezegd waarbij ze niet meer vanuit haar hart werkte, trok ze de stoute schoenen aan en benaderde Hanneke of ze wellicht bij Hanneke kon komen werken om mensen te ontzorgen, dingen met haar samen te regelen en te organiseren. Een gesprek volgde waarbij Hanneke haar droom vertelde: ‘Een groot bedrijf neerzetten met allemaal dames en heren op scootertjes van HANDLED BY die onderweg waren om de klanten van HANDLED BY te ontzorgen’, waarna de vraag volgde of Nicole dat niet samen met Hanneke op wilde gaan pakken. HANDLED BY kreeg handen en voeten en zo stapten we samen het avontuur in.
Hanneke gelooft erin dat je los moet durven laten om verder te kunnen groeien …

Werken vanuit ons hart, doen waar wij een goed gevoel bij krijgen, dat staat voorop. Beiden zijn we enorme pietlutten wanneer het op hospitality aankomt. Iets moet goed staan, moet goed geregeld worden, moet persoonlijk zijn… We denken graag mee en geven (on)gevraagd advies, zodat we van een 8 een 10 kunnen maken.

Onze droom is om de wereld een beetje mooier te maken door de professionals van HANDLED BY in te zetten die voor rust en focus zorgen doordat zij ontzorgen met een grote kwaliteit op het gebied van hospitality. Ontzorgen als professional, door ons opgevoed, gekneed en getraind.

We werken vanuit de drie E’s: Environment, Element & Energy.
Wanneer je de juiste elementen in de juiste omgeving zet geeft dat je energie. 

Het team van HANDLED BY

Hanneke Business & Hospitality Professional

Eigenwijs en eigenzinnig; woorden die Hanneke typeren. Hanneke is al jaren ondernemer en haar doorzettingsvermogen en doortastendheid heeft haar al ver gebracht.

Lees over Hanneke

Voor Hanneke geldt: ‘dat kan ik zelf beter’ en dat zie je in haar werk terug. Details, perfectie… het moet kloppen. Ontzorgen, maar ook meedenken. Hanneke is een kei op zakelijk vlak en denkt graag met je mee wanneer het aankomt op zakelijke keuzes maken. Ze herkent de valkuilen als ondernemer, houdt een spiegel voor en zorgt samen voor een passende zakelijke keuze. Dat draagt bij aan groei van het bedrijf en houdt de ondernemer scherp.

Hanneke heeft lange tijd in de reisbranche gewerkt. Regelen van de perfecte reis was altijd weer een uitdaging. Toch wilde Hanneke meer regelen dan alleen de reizen en zo ontstond ‘de Geregelde Zaak’. Met ‘de Geregelde Zaak’ heeft Hanneke zich jaren ingezet als eventmanager, projectleider, coach en manager bij projecten binnen de evenementenbranche, reiswereld en het onderwijs.

Hanneke woont, samen met haar man en zijn dochters, in een prachtige oude school in ’s-Graveland. Deze oude school is tevens de uitvalsbasis voor HANDLED BY en wordt verhuurd als locatie voor workshops, events en vergaderruimtes.

Na een dag hard werken vind je Hanneke in de boksring, waar ze al haar energie kwijt kan tijdens een potje kickboksen. Daar wordt ze echt blij van! Weet je waar ze ook blij van wordt? Van bloemen! Er staat altijd een verse bos bloemen bij ons op kantoor. Tsjah… de details he ;-).

Nicole, Projectmanagement Professional

Nicole is vooruitstrevend, denkt 10 stappen vooruit en zet door. Als zorgzaam type zorgt Nicole er voor dat niemand iets te kort komt en dat alles naar wens geregeld wordt!

Lees over Nicole

Geboren in de Achterhoek en opgegroeid met de mentaliteit ‘Gas erop en gaan!’, voor Nicole is niets te gek:

Hard werken is met de paplepel in gegoten en er zijn dan ook al diverse (bij)banen gepasseerd. Gestart in het speciaal onderwijs werd het na zeven jaar tijd om iets anders te gaan doen. Na het speciaal onderwijs volgde een projectmanagementfunctie in de hospitalitybranche, waarna Nicole via een klant van dat bedrijf belandde in de horeca. Hier heeft zij twee horecazaken helpen opzetten en is zij operationeel manager geweest van vijf horecazaken. Toch bleef er een innerlijke drive om meer te doen wat echt bij Nicole past: ontzorgen; voor andere mensen zorgen, helpen, regelen, organiseren…. Nicole volgde haar gevoel, berichtte Hanneke en startte een business als Personal Assistant!

Tegenwoordig vind je Nicole niet meer tussen de koeien in de Achterhoek, maar tussen de dolfijnen in Harderwijk waar ze woont met haar man en zijn twee kinderen. Nicole kun je wakker maken voor spontane leuke uitstapjes en M&M’s (niet perse in die volgorde ;-)). Regelmatig trekt ze er op uit om de wereld te ontdekken en nieuwe inspiratie op te doen. Dat houdt haar creatief en scherp, even opladen in de natuur, waar de Veluwe uiteraard een prachtige plek voor is!

Nicole is sterk in het aanbrengen van structuur, het opstarten van projecten en is de creatieve van de twee. Overal zijn oplossingen en met haar enorme dosis energie en enthousiasme vliegt ze de taken aan. Hoe meer chaos, hoe beter; Nicole regelt het!

Irene, reisprofessional

Irene helpt je in al je vragen over jouw zakelijke of privéreis. Zij regelt voor jou een reis die uniek en nog niet eerder door andere mensen gemaakt is en deelt graag de hidden spots!

Lees over Irene

Irene ontzorgt je in al je vragen over jouw zakelijke of privereis. In tegenstelling tot Hanneke en Nicole zit zij wel tot laat in de avond met de laptop op schoot om nog de laatste dingen voor haar vertrekkende klanten te regelen. Irene deelt met jou haar passie en regelt het voor je.

Wil je de meest unieke en eigenwijze reis die er is? Dan ben je bij Irene aan het goede adres!

Irene is een Amsterdamse, maar heeft het Brabantse gezellige leven volledig omarmd. Haar hart ligt bij beiden dus ze is dan ook maar al te blij als ze voor haar reizen weer even terug mag naar Amsterdam. Irene geniet van het leven, pakt de kansen met beiden handen aan. Ze gaat gerust nog even na een reistrip met klanten het terras op om lekker na te kletsen!

Van het vinden van de beste prijs voor een vliegticket, tot persoonlijke maatreizen met privéchauffeur, Irene regelt het Op ieder gewenst moment, 7 dagen per week.

Irene reist zelf ook graag en door haar uitgebreide reiservaring weet ze precies welke ingrediënten jouw reis tot de meest ultieme ervaring maken. Ze weet hoe het is om het vliegtuig uit te stappen en Afrika voor het eerst te ruiken. Hoe onvoorstelbaar groen de rijstvelden op Bali zijn. En hoe sereen de stilte is in het Himalaya gebergte. Yoga beoefenen in een luxe spa in India, romantiek in een schattige B&B op het Zweedse platteland, met een husky slede door Lapland trekken, ze heeft het allemaal ervaren en daar wil ze jou van mee laten genieten!

Annemieke, Support Professional

Annemieke is onze persoonlijke planner. Zij regelt jouw persoonlijke leven; je verhuizing, je dagelijkse structuur en planning. Met haar directe manier van aanpak is ze een echte doorzetter en altijd met een grote glimlach!

Lees over Annemieke

Annemieke is van de plannen en van het plannen (plennuh). Als dochter uit een ondernemersgezin kon het dan ook bijna niet anders dat ook zij de kant van het ondernemerschap is uitgegaan. Resoluut en direct, maar altijd met een glimlach, wist zij als klein meisje al de juiste keuze te maken als ze weer eens mee mocht op inkoop.

Na eerst jaren met groot plezier in de reisbranche gewerkt te hebben (zakenreizen-en incentives) en voor die tijd al heel hip, ook de mogelijkheid kreeg om thuis te werken.

Het mooiste compliment was wel, dat een zeer veeleisende zakenklant, voor wie werktijd niet aan de orde was, aangaf dat hij haar werkhouding en flexibele opstelling gedurende de tijd als zeer professioneel had ervaren en hem over de streep had getrokken om dit fenomeen ook binnen zijn bedrijf te introduceren. “Bij jou merk je niet of je op kantoor zit of thuis aan het werk bent”

Hoe? Nou gewoon, thuis, virtueel, online, remote of hoe je het dan ook wil noemen, vanaf de keukentafel, terwijl het gezinsleven met twee jonge kinderen doordraaide. Die roze bril was ook echt wel eens flink beslagen als de Maxicosi op tafel stond en er ondertussen een deadline gehaald moest worden.

Toen nummer drie zich aandiende, dacht zij dat ze het zelf ook wel kon en waagde ze de stap naar het eigen ondernemerschap. Hoe? Door alle ervaringen van de afgelopen jaren te bundelen tot een totaal concept. (Online) Business en Lifestyle support.

Of het Office Support betreft of je Lifestyle support wil, niets is te gek en een plan met deze planner is zo gemaakt, waarbij het resolute en directe van vroeger aangevuld is met kritisch, doortastend, levenservaring en jouw rots in de branding en waarbij er voor een oplossing fluitend een stapje harder gerend wordt.

Want Remember, nothing is impossible!  

Chantal,Online Marketing Professional

Chantal werkt ruim 15 jaar in de marketing- en communicatiebranche. De afgelopen jaren heeft ze zich gespecialiseerd in online marketing en social media. Chantal maakt van jouw online wereld een succes!

Lees over Chantal
Chantal werkt ruim 15 jaar in de marketing- en communicatiebranche. De afgelopen jaren heeft ze zich gespecialiseerd in online marketing en social media. Haar kennis en expertise heeft ze bij verschillende organisaties ingezet. Maar ze wilde meer! Haar doel is om meer ondernemers te helpen met de groei van hun bedrijf. Ben je klaar om marketing en social media een serieuze rol te geven in je bedrijf? Volgens een strategie, een plan? Op een manier die bij jou past? Samen met jou zet Chantal de stappen die nodig zijn om jouw bedrijf te laten shinen!
 
Chantal woont samen met haar man en twee kinderen in Amersfoort. Naast het ondernemen is ze een fanatieke bootcamper. Hier kan ze haar energie kwijt en kan ze zich weer volledig opladen. Ook is ze een echte interieurfreak. Regelmatig staat er wel weer iets nieuws in huis. Ze volgt regelmatig trainingen om haar kennis up-to-date te houden om online succesvol te zijn en te blijven.
 
“Wanneer wij samenwerken is jóuw online succes ons gezamenlijk doel!”

Monique, Office support professional

Monique zorgt ervoor, in de breedste zin van het woord, dat de persoon waarvoor ze werkt, optimaal kan functioneren en zich geen zorgen hoeft te maken om tijdrovende bijzaken.

Lees over Monique

Monique zorgt ervoor, in de breedste zin van het woord, dat de persoon waarvoor ze werkt, optimaal kan functioneren en zich geen zorgen hoeft te maken om tijdrovende bijzaken.

Zo assisteert zij als allrounder haar klant bij de dagelijkse bezigheden of werkzaamheden. Dit kan variëren van administratieve werkzaamheden o.a. versturen van mailingen via Mailchimp, financiële administratie, agenda- en mailbeheer, optimaliseren van administratieve processen tot het regelen en assisteren van allerlei voorkomende zaken officemanager taken.

Monique komt uit een ondernemersgezin en is opgevoed met ouderwetse betrokkenheid. Een echte aanpakker, die met de juiste dosis energie, flexibiliteit en enthousiasme een positieve werkomgeving weet te creëren voor zowel haar omgeving als voor haarzelf. Haar enthousiasme, ruime kennis en vele vaardigheden zet ze graag in om anderen op een gastvrije en dienstverlenende wijze te ondersteunen en te benaderen. Monique houdt, naast hard werken, van het bourgondische leven, iedereen is welkom bij haar thuis en voor iedereen is er altijd wat te drinken en te eten. Bovendien is ze altijd in voor een leuk uitje. Ontspanning vind ze ook in tennissen, skiën en zeilen. Ze heeft een zeilboot die van haar ouders is geweest en waarmee ze ook solo zeilt. Niet zo heel vreemd dat ze in Harderwijk aan het water woont samen met Cor en haar zoon.

 

ik wil rust en focus!