Onze werkwijze

Wat kunnen wij voor jou doen, zodat jij weer rust en focus ervaart?
Neem contact op

Wij zijn al jaren ondernemer en weten waar jij tegenaan loopt. Vanuit die kennis zijn we er voor jou om jou te helpen. Wij zijn jouw sparringspartner, jouw businessmanager, jouw luisterend oor en extra paar handen.

Wij nemen als professional met plezier werk van je over waar jij niet aan toe komt of geen prioriteit aan kan geven. Wij zorgen voor jouw RUST en FOCUS en zorgen dat de zaken écht geregeld worden, waarbij wij geen enkel detail over het hoofd zien. Wij denken vooruit, kijken met je mee en handelen daarnaar. Je hebt dus altijd een echte professional in huis. Iemand die jouw taken goed uitvoert, maar ook meedenkt of dit wel de juiste wijze is of dat het ook anders kan. Alles om samen met jou te groeien!

Wat staat er op jouw to do-lijst waar je niet aan toe komt? Moet er nog een bedrijfsfeest geregeld worden? Heb je een paar extra handen nodig? Gaat jouw Officemanager met verlof? Wil je dat jouw marketingplannen eindelijk goed worden opgepakt en uitgevoerd? Of kom je niet toe aan het inplannen van je afspraken en het verwerken van je mails?

Ieder teamlid van HANDLED BY heeft haar eigen expertise en geen vraag is ons te gek!

We werken veelal op afstand, maar houden juist van persoonlijk contact. Wanneer nodig zijn we er voor jou, op locatie! Dat kan zowel in binnen- en buitenland!

ik wil rust en focus!