Unieke vergaderlocatie

in een voormalig basisschool en huiselijke setting
Neem contact op

Plan jouw belangrijke vergadering of evenement in ons voormalige schoolgebouw met de allure van een Amsterdams grachtenpand, maar dan middenin de natuur en in een huiselijke setting.

  • Voormalige basisschool
  • Omringd door natuur
  • Vier verschillende lokalen
  • Overnachten in overleg mogelijk
  • Exclusief af te huren
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Brengen/halen vanaf station Hilversum of Bussum Zuid


Details
Kom vergaderen in een huiselijke setting in een voormalige basisschool. Bij HANDLED BY kun je ook terecht voor een inspirerende workshop, training of vergadering in dit prachtige pand. Hier geniet je van de rust en sfeer van een oude basisschool omringd door de weilanden en bossen van Natuurmonumenten.

Het gebouw heeft vier ‘lokalen’ waarbij de sfeer van de oude school zoveel mogelijk in tact is gebleven. Op de begane grond is een gezellige leefruimte die zich goed leent voor een vergadering tot 6 personen en op de 2e verdieping tot 12 personen.

Op de begane grond vergader je aan de eettafel in de fijne leefkeuken of op de grote loungebank. Op de de verdieping staat een 5 meter lange robuuste eettafel die ruimte biedt aan nog eens 12 personen voor een vergadering met prachtig uitzicht over de weilanden en de bossen. Als het weer het toelaat kun je samenkomen op de steiger aan het water. De bossen liggen op loopafstand en is ideaal voor wie even wil wandelen of tot rust wil komen tussen de vergaderingen door. 

“Een bijzondere plek vol geschiedenis waar je je helemaal thuis voelt.”

Omgeving
De plaats ‘s-Graveland ligt vlakbij Hilversum. Het gebied staat bekend om zijn bossen en cultuurhistorie met vele buitenplaatsen uit de gouden eeuw. Je kunt er heerlijk wandelen of fietsen. Of maak een boottocht over de Vecht, de ‘s-Gravelandsevaart of de Loosdrechtse Plassen.

ik wil vergaderen in ’s Graveland!