Unieke vergaderlocatie

in een voormalig basisschool

Plan jouw belangrijke vergadering of evenement in dit voormalige schoolgebouw met de allure van een Amsterdams grachtenpand, maar dan middenin de natuur.

  • Voormalige basisschool
  • Omringd door natuur
  • Vier industriële lokalen
  • Overnachten in overleg mogelijk
  • Exclusief af te huren
  • Gratis parkeren
  • Brengen/halen vanaf station Hilversum of Bussum Zuid


Details
Stap uit de kille vergaderzaal en omring je met een huiselijke ambiance. Bij HANDLED BY kun je terecht voor een inspirerende workshop, training of vergadering. Hier geniet je van de rust en sfeer van een oude basisschool omringd door de weilanden en bossen van Natuurmonumenten.

Het gebouw heeft vier ‘lokalen’ waarbij de sfeer van de oude school zoveel mogelijk in waarde is gelaten. Op de begane grond is een gezellige leefruimte die zich goed leent voor een vergadering tot 10 personen. 

Ernaast ligt een ruime woonkeuken met uitzicht op de natuur. Aan de grote tafel kun je tevens vergaderen of lekker lunchen. Op de bovenverdieping staat een 5 meter lange eettafel die ruimte biedt aan nog eens 16 personen voor een vergadering met prachtig uitzicht over de weilanden. Als het weer het toelaat kun je samenkomen op de steiger aan het water. De bossen liggen op loopafstand. Ideaal voor wie even wil wandelen of tot rust wil komen.

“Een bijzondere plek vol geschiedenis waar je je in het heden helemaal thuis voelt.”

Omgeving
De plaats ‘s-Graveland ligt vlakbij Hilversum. Het gebied staat bekend om de bossen en cultuurhistorie met vele buitenplaatsen uit de gouden eeuw. Je kunt er heerlijk wandelen of fietsen. Of maak een boottocht over de Vecht, de ‘s-Gravelandsevaart of de Loosdrechtse Plassen.

ik wil meeten in ’s Graveland!