Unieke vergaderlocatie

in een voormalige basisschool en in huiselijke setting in 't Gooi
Neem contact op

Reserveer jouw belangrijke vergadering of training in onze voormalige basisschool in ‘t Gooi.

Met de allure van een Amsterdams grachtenpand, maar dan middenin de natuur en in een huiselijke setting.

Voormalige basisschool

  • Omringd door natuur
  • Vier verschillende lokalen 
  • Overnachten in overleg mogelijk
  • Exclusief af te huren
  • Optioneel inclusief catering
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Breng en haal service vanaf station Hilversum of Bussum Zuid


Bij ons ben je welkom voor een vergadering, training en een off-site in ons prachtige pand. Hier geniet je van de rust en sfeer van een oude basisschool omringd door de weilanden en bossen van Natuurmonumenten.

Onze unieke locatie heeft vier ‘lokalen’ waarbij de indeling van de oude school zoveel mogelijk in tact is gebleven. Op de begane grond is een gezellige leefruimte die zich goed leent voor een vergadering tot 6 personen en op de 2e verdieping tot 12 personen.

Op de begane grond neem je plaats aan de eettafel in de fijne leefkeuken of op de grote loungebank. Op de 2e verdieping staat een hele lange robuuste houten eettafel die ruimte biedt aan nog eens 12 personen met prachtig uitzicht over de weilanden en de bossen. Als het weer het toelaat kun je samenkomen op de steiger aan het water. De bossen liggen op loopafstand en is ideaal voor wie even wil wandelen of tot rust wil komen tussen de vergaderingen door. 

“Een bijzondere plek vol geschiedenis waar je je helemaal thuis voelt.”

Omgeving
De plaats ‘s-Graveland ligt vlakbij Hilversum. Het gebied staat bekend om zijn bossen en cultuurhistorie met vele buitenplaatsen uit de gouden eeuw. Je kunt er heerlijk wandelen of fietsen. Of maak een boottocht over de Vecht, de ‘s-Gravelandsevaart of de Loosdrechtse Plassen.

ik wil vergaderen in ’t Gooi!