Unieke vergaderlocatie in 't Gooi

 

 

Neem contact op

 

Reserveer jouw belangrijke vergadering of training in ons voormalige schoolgebouw in ‘t Gooi.

Met de allure van een Amsterdams grachtenpand, maar dan middenin de natuur en in een huiselijke setting.

Hospitality op locatie
Bij ons kun je ook terecht voor een inspirerende workshop, training of vergadering in ons prachtige pand. Hier geniet je van de rust en sfeer van een oude basisschool omringd door de weilanden en bossen van Natuurmonumenten.

Ons prachtige pand heeft vier ‘lokalen’ waarbij de indeling van de oude school zoveel mogelijk in tact is gebleven. Op de begane grond is een gezellige leefruimte die zich goed leent voor een vergadering tot 6 personen en op de 2e verdieping tot 12 personen.

Wij zorgen voor een gastvrij ontvangst, verzorgen indien gewenst een heerlijk ontbijt, lunch, diner of een gezellige borrel.

 

Onze unieke vergaderlocatie in ‘t Gooi
Op de begane grond vergader je aan de eettafel in de fijne leefkeuken of op de grote loungebank. Op de 2e verdieping staat een hele lange robuuste eettafel die ruimte biedt aan nog eens 12 personen voor een vergadering met prachtig uitzicht over de weilanden en de bossen. Als het weer het toelaat kun je samenkomen op de steiger aan het water. De bossen liggen op loopafstand en is ideaal voor wie even wil wandelen of tot rust wil komen tussen de vergaderingen door.

 

Een bijzondere plek vol geschiedenis waar je je helemaal thuis voelt
De plaats ‘s-Graveland ligt vlakbij Hilversum en in ‘t Gooi. Het gebied staat bekend om zijn bossen en cultuurhistorie met vele buitenplaatsen uit de gouden eeuw. Je kunt er heerlijk wandelen of fietsen. Of maak een boottocht over de Vecht, de ‘s-Gravelandsevaart of de Loosdrechtse Plassen.

ik wil hier graag meer over weten