Waar gaat de volgende reis naar toe?

 

 

Uren zoeken naar de juiste vlucht, het beste reisschema dat matcht met jouw werkschema, op zoek naar het hotel met de meest praktische ligging behoort tot het verleden. Irene bespreekt graag samen jou jouw reiswensen, zoekt alles voor je uit, denkt met je mee, maakt alles reserveringen en zorgt dat jij ontspannen op reis gaat.

Irene Welleman is al jaren zelfstandig reisadviseur voor een scala aan bedrijven, particulieren en internationale DJ’s. Zij is dé TravelPA voor alle (zakelijke) reizen, incentives en exclusieve vakanties wereldwijd. Geen zorgen meer of je wellicht een te dure vlucht hebt geboekt, zij biedt de service die je mag verwachten en denkt met je mee van begin tot eind en laat niets te wensen over.

Wil je een trip maken met jouw hele team of bedrijf? Een rondreis langs inspirerende locaties? Kooklessen in Thailand volgen? Een cursus Spaans in Bolivia? Irene heeft de afgelopen jaren al vele incentives naar bijvoorbeeld Las Vegas, Lissabon, Ibiza, Zuid-Afrika, Wenen mogen regelen en begeleiden en ook de Marroc Dakar Rally! Reizen is haar lust en leven en Met onze jarenlange ervaring binnen de reisbranche zorgen wij ervoor dat je met jouw gezelschap niets te kort komt. Wij zorgen ervoor dat de reis onvergetelijk wordt voor jouw gezelschap, zodat zij nog lang terug zullen denken hieraan. Dat is toch leuker dan het geven van een jaarlijkse bonus?

 

Pak jij je koffers alvast? Dan regelt Irene de rest!

ik wil graag op reis!